Loppi Blogbag Vårpepp

 
Ännu en välfylld och härlig Loppi Blogbag kom med posten häromdagen. Denna gång i temat Vårpepp! Produkter från Yves Rocher, Edet, RFSU och Friggs, samt en DVD-film låg i detta paket.
 
 
 
Pingvinerna på DVD! Då vi väntar smått känns det extra mysigt att börja fylla DVD-hyllan med filmer för både stora och små. Har hört fina recensioner om denna film och mer kan du se/läsa här! // Edet Ultra Soft toalettpapper är precis som det låter, ett extra mjukt papper som funkar utmärkt för känslig hud. Två tummar upp!
 
 
Yves Rocher Botanical Expertise Hair Rinsing Vinegar, ett hårskölj som doftar hallon, avlägsnar kalkrester som finns i vattnet (vilket i sin tur gör håret matt) och lovar glans. Mitt hår svarade finfint på denna produkt och blev jätteglansigt. // Yves Rocher Hydra Vegetal är en 24h-crème för normal till torr hud. Känner helt klart att huden är både mjuk och len efter användandet men det återstår att se om den i det längre loppet gör så jag slipper de torra partierna jag har i ansiktet.
 
 
 
Friggs riskakor med smak av hampafrön och svartpeppar samt linfrön och rosmarin! ÄLSKAR den tredje varianten som finns på marknaden med chiafrön och havssalt så visst var förhoppningarna höga när jag skulle smaka dessa. Gillar rosmarin i överlag men kände nästan en parfymliknande smak efter att jag ätit dessa, dock har jag lite knepiga smaklökar nu så kanske jag tycker annat efter graviditeten. ^^, Hampafrön och svartpeppar var snäppet godare, ganska "stark" dock med tydlig svartpepparsmak.
 
 
 
RFSU Easy Shavin' är en genomskinlig och mjukgörande rakgel. // RFSU Nice n' cool motverkar i sin tur röda prickar och är ypperlig att använda efter rakningen.


EmmaI    •     •  

den där filmen är jättebra och rolig att se även för oss vuxna :)


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.