Vecka 36

Igår gick vi in i graviditetsvecka 36 och nu är det ca månaden kvar till BF. Känns jättemysigt och efterlängtat! Jag jobbar strax över två veckor till (planerar att sluta runt Kristi himmelfärds..) och det känns jättebra. Jag är redo att "boa" in mig och vara hemma & vänta på vårt . Den här veckan har kommit med förvärkar varje dag! Det gör inte panikont men ibland molar det på rätt ordentligt vilket inte är det skönaste.. Inatt tog jag till och med två alvedon men det hjälpte inte speciellt mycket. Magen är tung så när jag ska sova och ligger på sidan får jag lägga en kudde under för att få upp den. Efter BM-besöket jag hade i fredags fick jag åka på ett snabbt UL till grannstaden för att se om bebisen låg rätt vilket h♥n gjorde. Det var en STOR skillnad på RUL och detta UL. Allt jag såg var inuti bebisens huvud! ^^, Fortfarande lite ruckbar så vi får se vid nästa besök hur läget ser ut då!
 
 

Loppi Blogbag Vårpepp

 
Ännu en välfylld och härlig Loppi Blogbag kom med posten häromdagen. Denna gång i temat Vårpepp! Produkter från Yves Rocher, Edet, RFSU och Friggs, samt en DVD-film låg i detta paket.
 
 
 
Pingvinerna på DVD! Då vi väntar smått känns det extra mysigt att börja fylla DVD-hyllan med filmer för både stora och små. Har hört fina recensioner om denna film och mer kan du se/läsa här! // Edet Ultra Soft toalettpapper är precis som det låter, ett extra mjukt papper som funkar utmärkt för känslig hud. Två tummar upp!
 
 
Yves Rocher Botanical Expertise Hair Rinsing Vinegar, ett hårskölj som doftar hallon, avlägsnar kalkrester som finns i vattnet (vilket i sin tur gör håret matt) och lovar glans. Mitt hår svarade finfint på denna produkt och blev jätteglansigt. // Yves Rocher Hydra Vegetal är en 24h-crème för normal till torr hud. Känner helt klart att huden är både mjuk och len efter användandet men det återstår att se om den i det längre loppet gör så jag slipper de torra partierna jag har i ansiktet.
 
 
 
Friggs riskakor med smak av hampafrön och svartpeppar samt linfrön och rosmarin! ÄLSKAR den tredje varianten som finns på marknaden med chiafrön och havssalt så visst var förhoppningarna höga när jag skulle smaka dessa. Gillar rosmarin i överlag men kände nästan en parfymliknande smak efter att jag ätit dessa, dock har jag lite knepiga smaklökar nu så kanske jag tycker annat efter graviditeten. ^^, Hampafrön och svartpeppar var snäppet godare, ganska "stark" dock med tydlig svartpepparsmak.
 
 
 
RFSU Easy Shavin' är en genomskinlig och mjukgörande rakgel. // RFSU Nice n' cool motverkar i sin tur röda prickar och är ypperlig att använda efter rakningen.

Running away

Nu är det strax över en månad kvar innan bebis är beräknad och jag känner att det helt klart börjar bli dags att förbereda lite inför ankomsten, som att tvätta och kanske packa en del av BB-väskan.. Det är i vilket fall väldigt spännande nu; kommer hn om tre veckor? Eller kanske sex veckor? För övrigt är jag i fixartaget och vill rensa överallt! Tyvärr orkar jag inte speciellt mycket, men tar det pö om pö så får vi se vad som hinns med.. ^^, Det är en lustig känsla att gå och vänta på en bebis - våran bebis. VÅRAN?! Ännu värre snurrar det i huvudet när man försöker greppa att det faktiskt ligger en liten människa i min mage och växer.
 
 
Snart är vi här igen.. Blommande träd, varm luft och SOL!


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.