Födelsedagstårta till Ellie

 
En Frost/Elsa-tårta med ljusa bottnar, hemmagjord vaniljkräm och rårörda jordgubbar. Spacklad med grädde och täckt med sockerpasta. Ögona och munnen är målad med en livsmedelspenna/dekorationspenna. Allt är givetvis ätbart! ^^, Receptet har jag använt mig av tidigare och det hittar du här!
 

Bak- och chokladmässan 2014

I lördags var det som bekant bak- och chokladmässa i Stockholm. Vår morgon började tiiidigt (jag klev upp strax innan 5:00..) då vi valde att åka bil till en stad en bit bort och sedan buss. Hem- och villamässan var alldeles bredvid så den hann vi också med! En lyckad dag med provsmakningar och diverse inköp; bland annat praliner, lakritspulver, nötter och bakchoklad i olika färger & utföranden. Träffade även på Leila Lindholm i hennes monter, lyssnade på Måns Zelmerlöw som sjöng och innan hemfärd köpte jag Roy Fares senaste bok som han stod och signerade.. ^^,
 
 
 
 
 
 
 

Relaxing sunday

Sovmorgon(!!!) och en lugn förmiddag var precis det jag behövde idag. Jag är SÅ trött i kroppen och speciellt efter gårdagen då jag och farmor åkte till Stockholm på bak- och chokladmässan. Men det var verkligen jätteskoj att komma iväg och några påsar med godsaker fick jag såklart med mig hem. ^^, Nu ska jag ladda upp med fruktsallad och mysa framför tv:n. Hoppas ni haft en fin helg!


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.