Stockholm 8-9/11

För snart två veckor sedan gick Mitt Kök-mässan av stampeln i huvudstaden. Jag och min vän M hade faktiskt planerat detta sen i våras så vi hann ladda flera gånger om för denna helg. Vi åkte tidigt på lördag morgon och kom fram runt 11:00-tiden till Stockholm. Då började vi med att lämna in väskorna på hotellet och begav oss till vårt första stopp; Lakrtisroten! En underbar butik (om man älskar lakrits) och jag kan känna nu i efterhand att jag kanske skulle köpt med mig lite mer än vad jag gjorde.. Dagen/eftermiddagen fortsatte sedan med shopping och gott fika. Middagen för kvällen stod Rolfs Kök för och jag valde en fiskgryta till varmrätt och profiteroller med vaniljglas, chokladsås och kolakräm till efterrätt. Vi var så mätta efteråt att vi inte orkade något alls till bion vi bokat för att se. Men det är ju ett gott betyg! ^^,
 
På lördag var vi uppe tidigt för en god hotellfrukost och åkte sedan vidare till matmässan.. Hittade bland annat en stekpanna, knivslip, kryddor och oljor. Då vi kände oss klara tidigare än vad vi räknat med hann vi gå ytterligare några timmar på stan innan vi gick mot centralen och tåget för hemfärd. En underbar helg och något jag hoppas vi kan försöka komma iväg på fler gånger!
 
 
 
 
 Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.