Lots of fun

Vilken helg vi haft! Den har varit mysig och härlig på många sätt och jag tror både jag och R börjar morgondagen med ett leende. Om en liten stund blir det läggdags men först ska jag (snabbt) gå igenom jullådorna vi släpade upp från källarn tidigare. Vill minnas att jag sorterade upp grejerna ganska bra från förra året men vill ändå dubbelkolla.. Till veckan kommer jag absolut plocka fram lite juligare lyktor m.m. innan fönstrerna får sin makeover nästa helg. Vilken mysig tid vi har framför oss!

 

Stockholm 8-9/11

För snart två veckor sedan gick Mitt Kök-mässan av stampeln i huvudstaden. Jag och min vän M hade faktiskt planerat detta sen i våras så vi hann ladda flera gånger om för denna helg. Vi åkte tidigt på lördag morgon och kom fram runt 11:00-tiden till Stockholm. Då började vi med att lämna in väskorna på hotellet och begav oss till vårt första stopp; Lakrtisroten! En underbar butik (om man älskar lakrits) och jag kan känna nu i efterhand att jag kanske skulle köpt med mig lite mer än vad jag gjorde.. Dagen/eftermiddagen fortsatte sedan med shopping och gott fika. Middagen för kvällen stod Rolfs Kök för och jag valde en fiskgryta till varmrätt och profiteroller med vaniljglas, chokladsås och kolakräm till efterrätt. Vi var så mätta efteråt att vi inte orkade något alls till bion vi bokat för att se. Men det är ju ett gott betyg! ^^,
 
På lördag var vi uppe tidigt för en god hotellfrukost och åkte sedan vidare till matmässan.. Hittade bland annat en stekpanna, knivslip, kryddor och oljor. Då vi kände oss klara tidigare än vad vi räknat med hann vi gå ytterligare några timmar på stan innan vi gick mot centralen och tåget för hemfärd. En underbar helg och något jag hoppas vi kan försöka komma iväg på fler gånger!
 
 
 
 
 

Update

Det kändes verkligen dags att kika in här, hjälp vad tiden går undan! Några veckor till advent och sedan är julmånaden här. Julen är min absoluta favorithögtid! Är glad och extra tacksam just nu för ett roligt jobb att gå till om dagarna och fina vänner att umgås med på kvällarna. Älskling och jag jobbar ju om varandra så vi tar tillvara på helgerna istället. Dock ser just denna helg annorlunda ut.. Jag och en vän ska till Stockholm på Mitt Kök-mässan! Känns jätteskoj och fokus kommer givetvis ligga på mat och andra godsaker.. Kanske lite shopping också. ^^, Nu - bedtime!


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.