Come together

Min (lediga) fredag började med en lång sovmorgon, en film och sedan en regnig promenad. Imorgon jobbar jag med ett dop och ska göra tårtorna (älskar mitt jobb!), och mot kvällen ska jag och R till några vänner och grilla. På söndag väntar också skojigheter.. Vilken helg! ^^, Hoppas ni får en fin fredag, glöm inte att ta hand om varandra!
 
 
 
En av mina favoritlåtar är "Let it be" med Beatles (<-klicka för att lyssna!).
Trots en något fåordig refräng har orden en stor betydelse och kan vara en
viktig påminnelse emellanåt (åtminstone för mig)… Let. It. Be. 
 

In the moment

 I lördags mötte jag upp Cilla och finaste Shinbi för att testa objektiv och kamerainställningar.. Trots att jag haft systemkameran länge finns det massor kvar att lära. Jag försöker i den mån de går att inte använda blixten och utomhus finns det ju redan gott om ljus och det är väldigt mycket lättare att få fina "in the moment"-bilder. Bilderna nedan är fotade i Manuellt läge (M) med ett ISO på 100 (ju högre ISO, desto ljusare bilder - men tänk också på att ett väldigt högt ISO ger brusiga bilder) och slutartiden på 1/200 eller 1/250 (slutartiden på min Canon ställs in med hjälp av ratten).
 
 
 
 

My week

 Helt otroligt att det gått så många dagar sedan förra inägget.. Jag har en fin vecka bakom mig där jag hunnit med allt från att umgås med fina vänner och jobbat (roligaste jobbpassen jag haft!), till att äta massa god mat och träffat nya människor.. För att summera: Givande! Helgen har dock kommit med en våg av konstiga funderingar, sorg och minnen.. Åren går men känslorna hinner inte alltid med. Men nu ska jag försöka släppa mina tankar och SOVA, har nämligen jobbat som röstmottagare idag (lååång dag) och är alldeles för grötig i huvudet för att det ska komma något vettigt från den.. ^^, God natt!
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.