Just enjoying every free minute

Önskar det fanns mer tid och inspiration till blogguppdateringar men energin läggs just nu på jobb och fritidsaktiviteter.. But don't worry, det kommer! ^^, Och såhär är det ju oftast under sommaren, datorn prioriteras inte. För att summera veckan lite kort så har vi båda jobbat, hunnit med ett bilköp (äntligen!), träffat vänner och haft filmkvällar. Helgen är ännu oplanerad och mest önskar jag mig lugna dagar/kvällar med massa god mat, haha. Det är något speciellt med att duka fram en god middag när det är helg.
 

Latest mobile pics

 
 
 
 
 
 

Midsommar 2014

Midsommarafton började med att finaste Vera skulle döpas. Mot eftermiddagen åkte vi till mamma och pappas stuga där det bjöds på grillat. Efter en ganska snabb visit där begav vi oss till svärföräldrarna och där blev vi sedan kvar resten av kvällen. Vädret var lite trist men i överlag hade vi en riktigt bra midsommarafton!
  
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.