Underbara sommardagar!

Gårdagen var SÅ härlig.. Det bästa var sovmorgonen tror jag. ^^, Begav oss till S-hamn på dagen, kan inte minnas när jag var dit sist. Snubblade in på en SIA-butik som hade utförsäljning och fyndade en stor lykta, utöver det blev det några småsaker och sedan hem igen. Mot kvällen tog vi ett dopp hos A & J, stannade för fika och prat och vips, hade klockan som vanligt sprungit iväg. Idag är det dags för jobb igen.. Om ett par veckor är jag klar med sommarjobbet och nu börjar jag se fram emot att börja på mitt nya jobb som startar några veckor in i augusti!
 
 
 
 

Two more days..

.. SEN en ledig dag! Har jobbat järnet denna vecka, och nästa vecka ser likadan ut men är ledig på onsdag.. Längtar! Är verkligen helt tömd på energi, men sömn brukar hjälpa så strax sängen. Har för övrigt flera recept att både testa och lägga ut, så kanske jag publicerar dom under veckans gång om orken är tillbaka.. ^^, Hoppas ni haft en fin söndag!
 
 
Dagens..
 
"A negative mind will never give you a positive life".
 
 
 

Summer days

Kunde inte ha haft en bättre avrundning på min "mini-semester" än den här helgen.. Är så glad för våra fina vänner som vi hunnit umgås med en del och för alla sköna, soliga dagar. Efter att ha badat mig skrynklig idag åkte vi till farmor & farfar för middag och säga hej till kusinerna som är på besök. Som vanligt GOD mat och smarriga efterrätter! ^^, Imorgon börjar jag tidigt så borde egentligen ligga i sängen men en ledighet brukar ju oftast innebära för sena kvällar (nätter) och långa sovmornar så jag är alldeles för pigg just nu.. Testar att ta med mig några tidningar och hoppas ögonlocken blir tunga. Ska bara... 
 
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.