Christmas eve

Vår julafton började vid lunchtid hos farmor och farfar som bjöd på otroligt god mat och efterrätt! Efter ett par timmar där åkte R och jag hemåt en sväng för att vila (jag var otroligt trött) innan vi fortsatte mot min mamma och pappa för mer mat och julfirande. Mysig kväll med massa fina och behövliga klappar (TACK!), brädspel och skratt. Avslutade vår kväll med ett besök hos svägerskan, lite prat och tv, sedan for vi hemåt. En film fick avsluta vår kväll.. Och en extra glad och tacksam känsla för våra nära & kära!
 
 
 
 
 
 
 

Dan före dopparedan

Började den 23:e med en fantastisk julfrukost på jobbet, med allt gott man kan tänka sig och levande ljus överallt. Otroligt mysigt! När jobbdagen var slut åkte vi ganska snart till svärföräldrarna för att börja vårt julfirande. Jättemysig kväll med god mat, bingolotto och klappar. Somnade gott när vi kom hem! 
 
 
 
 
 

Vecka 19

På julafton gick vi in i vecka 19 så nu är det riktigt nära till RUL. Ska bli spännande att höra om vi ligger "rätt" till i graviditeten eller blir fram-/bakflyttad några dagar. Några rädslor har jag såklart, men mest känner jag mig förväntansfull. Vaknade några gånger i morse av buffar i magen men är inte riktigt säker på om det är min extremt tydliga puls (tittar jag ner på magen, SER jag tydligt min puls) eller bebis. Märkte också alldeles nyss att höger sida av magen buktar ut betydligt mer än vänster.. Kanske ett huvud, eller en rumpa? ^^, 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.