Hej måndag och ny vecka!

Jag är inne på min andra vecka på nya jobbet och stortrivs! Förra veckan gick FORT och denna vecka har börjat likadant. Fina arbetskamrater och olika saker att syssla med gör att dagarna springer iväg.. ^^, När jag väl kommit hem har jag haft mycket nytt att bearbeta vilket resulterat i lugna, slappa kvällar utan datorn så bloggen har definitivt hamnat i skymundan.. Men givetvis kommer inläggen börja ramla in med jämna mellanrum snart igen. Hoppas ni haft (och har) en härlig måndag!

Passing by..

Sommaren börjar övergå till höst, träden är inte så knalligt gröna längre och luften är annorlunda.. Jag har sommarjobbat klart och har nya äventyr framför mig. Trots få, lediga dagar denna sommar är jag ändå fylld med energi. Och jag vet att jag till stor del kan tacka våra fina vänner och familj för det! Jag har de bästa kring mig, that's for sure. Ett nytt jobb (som jag börjar på imorgon!) ger ju också energi och en härlig nystartkänsla. Företaget jag kommer arbeta för kan ni läsa mer om HÄR! ^^, Nu - bedtime!

Kycklingwrap med fetaostsås

 
 
Kycklingwrap
 
Kycklingfilé(-er) efter antalet portioner   1 påse Crispy chicken bites spice mix, Santa Maria
Tortillabröd   Sallad och grönsaker efter smak (jag valde att ta grön sallad, gurka och tomat)
 
Följ anvisningarna på kryddmixen från Santa Maria om du önskar krispiga kycklingbitar, annars kan du krydda och steka på kycklingen i stekpannan. Komponera ihop din wrap efter tycke & smak och avsluta med att ringla fetaostsås över den.
 

 
Fetaostsås
 
2,5 dl creme fraiche   100 g fetaost   1 vitlöksklyfta   1 tsk honung   salt & peppar/örtkrydda
 
Rör ihop creme fraiche och fetaost. Pressa vitlöksklyftan och tillsätt honungen. Smaka av med exempelvis salt och peppar/örtkrydda. Vill du ha en mildare/enklare sås funkar fetaost och gräddfil lika bra!
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.