Rund morotskaka

 
En favorit i repris gjordes i helgen då min födelsedag firades; Morotskaka! Denna gång valde
jag att stansa ut bitarna med en rund form för att få en "bakelse-effekt". Är du själv sugen på att
stansa ut bitarna på din långpannekaka, tänk på att använda en form med hög kant så du får
ett bra grepp när du lyfter och att kakan får stå i frysen ett tag innan så glasyren hålls på plats.
 
Receptet hittar du här!


Erika    •     •   http://ewika.blogg.se

Åh, de ser goda ut! Jag har ett resultat angående gräddkolan. Det behövs MYCKET arom för att få fram smaken ordentligt. Står på flaskan att det ska doseras mycket. Jag hällde och hällde men fick inte till det. Vågade till slut inte hälla i mer i rädsla för att det skulle bli beskt, hade då använt 1/4 av flaskan till 2,5 dl grädde. Krävs nog lite mer experiment för att få till gräddkolan ordentligt :)

Alexandra    •     •   http://igottsallskap.com

Snyggt det blev med utstansade kakor. Borde man göra oftare för det ser lyxigt ut :)

★ ADARAS - WHERE BLOG MEETS MAGAZINE!    •     •   http://adaras.se

Åh vad gott!!










Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.